Nastavljena niska uspeha – Trajal nije stao ni u Knjaževcu

Foto: FK Trajal

Prvenstvo u Srpskoj ligi „Istok“ je odavno rešeno kada je reč o putniku za viši rang. Trajal je mnogo pre završetka ovogodišnje sezone obezbedio selidbu u Mocart bet Prvu ligu Srbije. Trećeligaš iz Kruševca, ipak ima dovoljno veliki motiv da do poslednjeg kola održi sadašnju formu. Taj motiv leži u nastavku rekordnog niza pobeda. Do sada su „gumari“ kao pobednici izlazili iz svih 23 kola. Niska je nastavlje na i u Knjaževcu protiv Timočanina.

Gol koji je postigao Aleksandar Beskorvojni već u 2. minutu utakmice bio je dovoljan žuto-crnima da upiše i 23. pobedu u ovogodišnjem prvenstvu. „Max Sport“ je već pisao o tom rekordnom nizu, koji je Trajal doveo u vrh svetskog fudbala, jer mnogo veći klubovi, razumljivo u daleko kvalitetnijim takmičenjima, ne mogu da se pohvale takvim skorom.

Lepo je kada ekipa ima sve pobede, to se realno, retko dešava. Jedno je izvesno, mi ćemo nastojati da i u narednim utakmicama budemo na najvišem nivou. Nije to sada neko opterećenje za nas, imamo kvalitetan tim koji može da odgovori svim izazovima. U svaku utakmicu ulazimo podjednako motivisani, kao da su nam bodovi od presudnog značaja. Idemo dalje, sa željom da do kraja pokažemo primat u ovom rangu – rekao je Ivica Momčilović, trener Trajala, član zlatne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine u Bariju postala prvak Evrope.

Pred „gumarima“ je još jedan izazov. naime u finalu Kupa Srbije na teritoriji FS rasinskog okruga Trajal će igrati sa ekipom Jedinstvo 1936. Utakmica će se odigratio na Gradskom stadionu u Kruševcu od 19 časova.