NBA PRIZNALA GREŠKU: Lejkersi oštećeni protiv Denvera!

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa oštećeni su u dramatičnom duelu protiv Denver Nagetsa i Nikole Jokića.

Nagetsi su uspeli da dođu do pobede u poslednjim sekundama meča, kada je uz zvuk sirene Džamal Marej pogodio za konačnih 101:99.

Međutim, nakon meča podigla se velika kontroverza jer su Lejkersi tvrdili da su oštećeni, a na kraju se ispostavilo da su u pravu.

Dve očigledne sudijske greške imale su veliki uticaj na ishod meča, a Lebron Džejms nije krio svoje nezadovoljstvo tokom celog susreta.

NBA liga je naknadno priznala da su sudije napravile propuste. Lebron je bio posebno besan zbog situacije kada je tražio faul nad Dianđelom Raselom, ali u izveštaju o poslednja dva minuta meča stoji da sudije nisu napravile grešku.

Međutim, detaljnom analizom utvrđeno je da su Lejkersi bili oštećeni u dva ključna trenutka. Prvo, Lejkersi su izgubili priliku za još jedan napad zbog propusta sudija, a zatim nije sviran prekršaj nad Nikolom Jokićem kada je proveo previše vremena u reketu u odbrani.

Serija se sada seli u Los Anđeles nakon dve uzastopne pobede Nagetsa u Denveru, a treći meč je na programu u petak ujutro od 4 sata po našem vremenu. Lejkersi će pokušati da se oporave od ovih kontroverznih dešavanja i vrate se u seriju pred svojim navijačima