Nemanja Kojić za „Max Sport“: Stanje u Partizanu već godinama nije na nekom zavidnom nivou. Zemun, Rad i OFK su klubovi koji nedostaju Srbiji!

FOTO: MN Press

Bivši igrač Partizana Nemanja Kojić je govorio za „Max Sport“ o Partizanu i njegovom sadašnjem klubu Zemun.

-Mislim da su sad pali zbog derbija, jer mislim da je derbi odlučio sudbinu, da su pobedili verovatno bi pobedili i sledeću, ali to se nije desilo. Izvukli su bod, ali su na prvoj sledećoj utakmici doživeli debakl- započeo je Kojić.

Spomenuo je takođe da Partizan nema dovoljan roster u odsustvu Saldanje.

– Mislim da definitivno Partizan nema taj roster igrača, sa nedostatkom Saldanje je bilo jako teško i biće jako teško do kraja izdržati to bez njega. Baždar je talentovan, mislim da je to veliki pritisak za tako mladog igrača.

Stanje u Partizanu je već godinama slabo, to je rekao i sam Nemanja.

-Što se tiče stanja u Partizanu ono godinama nije već na nekom zavidnom nivou.

Nakon priče o crno-belima, dotakli smo se teme i o fudbalskom klubu Zemun.

-Po meni Zemun zaslužuje kao opština, i kao fudbalski klub Zemun koji je izbacio mnoge naše sjajne fudbalere, reprezentativce da igra u višem rangu, ako ne i u najvišem.

Bivši napadač Partizana ne krije da mu je lepo u Zemunu, naprotiv, ima samo reči hvale za klub.

-Taj klub ima dušu, ima navijače, ima neke stvari koje jednostavno ne mogu da se kupe da tako kažem. Meni je jako lepo u Zemunu, srećan sam tu, došao sam na poziv mog prijatelja Drinčića da mu pomognem u tome. Našli smo se da napravimo neku lepu priču za fudbalski klub Zemun. Ja se nadam, mislim da generalno Zemun ima i navijače kao što sam već rekao, i stadion, opština Zemun je stala sa predsednikom na čelu uz fudbalski Zemun, pomažu nam na svim frontovima. Mislim da uz dobar rad i tako ažurnog predsednika može da se napravi lepa priča.

Kojić ima jednu želju, a to je da vrati klub tamo gde pripada.

-Zašto da ne? Da se vrati Zemun, OFK se već vratio da tako kažem, zašto ne i Zemun. Rad, OFK-a i Zemun, mislim da su to klubovi koji nedostaju Srbiji- zaključio je Nemanja.