Nikola Mirković za „Max Sport“: Želim da se izvinim navijačima što nismo ostvarili primarni cilj!

FOTO: MN Press

Nikola Mirković je govorio za “Max Sport“ o sezoni Novog Pazara, pa i o smeni trenera.

Ova sezona nije nešto što će pamtiti navijači Novog Pazara. Veliki broj smenjenih trenera je poremetilo igrače.

-Sigurno da je težak period iza nas i da je nama igračima najteže, možda nas je poremetilo često menjanje trenera, jer svaki trener ima neku svoju ideju, zbog toga je teško raditi kada nam se konstantno menja plan i nakon toga nažalost nismo mogli da pronađemo  put do uspeha.

Golman Novog Pazara ima veru da će njegov trener pronaći put ka uspehu.

-Verujem da hoće, svaki trener nosi neku svoju energiju.  Ponavljam, poremetilo nas je ovo stalno menjanje trenera sa kojima se nažalost nismo uklopili, ali mislim da ćemo sa Matićem pronaći put do pobeda.

Što se tiče utakmice u kupu protiv Radničkog, imao je Mirković šta da kaže i na tu temu.

-Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i bili spremni da odgovorimo Radničkom. Nema sumnje da je povreda Omara uticala dosta na nas, ekipa je nakon toga dosta pala na psihičkom i taktičkom planu. Falilo nam je možda malo viška koncentracije u nekim momentima, kao i sportske sreće.

Zadovoljan je u Novom Pazaru i ne krije da mu se sviđaju navijači tog kluba.

-Jako je lepo igrati u Novom Pazaru, ljudi žive za fudbal, kao što sam doživeo u Grčkoj i Danskoj gde su puni stadioni. Lepo je igrati kod kuće svaku utakmicu pred punim tribinama i osetiti taj huk sa tribina i vetar u ledja. Pazarski navijači su jedni od boljih što sam doživeo u svojoj karijeri, i ovom prilikom im se izvinjavam što nismo ostvarili naš primarni cilj.

Ne krije Nikola da ima ponude i drugih klubova.

-Za sada sam igrač Novog Pazara. Imam ponuda kako iz inostranstva tako i iz Srbije, ali ne razmišljam o tome dok se ne završi sezona- zaključio je Mirković.