NISU SAMO ĐURIŠIĆ I PLAVŠIĆ: Miljenović na radaru večitih!

FOTO: ABA Liga

Pored Đurišića i Plavšića, večiti rivali se raspituju i  za usluge mladog košarkaša Mege Stefana Miljenovića.

Stefan Miljenović igra sasvim solidnu sezonu, po proseku beleži 11.9 poena po utakmici, 3.6 skokova, 2.8 asistencija, dok mu je statistika za ukradene lopte 1.1.

Odličnu seriju je odigrao protiv Cedevite u okviru četvrtfinala ABA lige. U prvoj utakmici je postigao 16 poena, obezbedio tri skoka i podelio šest asistencija, dok je u drugu utakmicu završio sa 20 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Pored ove dve utakmice protiv Cedevite, mladi košarkaš je bio najbolji u regularnom delu protiv istog rivala. U okviru 14. kola ABA lige Mega je savladala Olimpiju 97:86, a najbolji igrač na toj utakmici je bio Stefan Miljenović. Postigao je 28 poena, uhvatio je osam lopti, podelio je pet asistencija, dok je imao tri ukradene lopte.

Takođe je protiv Zvezde odigrao sjajnu utakmicu u 24. kolu kada je Mega slavila u Beogradskoj Areni 83:89. Upisao je 16 poena u tom susretu.

Ako nastavi sa ovakvim utakmicama u plej-ofu gde će igrati protiv Crvene zvezde, Megi će biti veoma teško da ga zadrže u klubu, dok će večiti dobiti još veću želju da ga dovedu u svoje redove.