Ognjen Radulović za „Max Sport“: Stanje u VK Partizan je jako loše, samim tim ni rezultati nisu zadovoljavajući!

FOTO: Instagram

Ognjen Radulović, bivši vaterpolista Partizana i Crvene zvezde je govorio za “Max Sport“ o trenutnom stanju  u ligi, ali i o njegovoj karijeri.

Sa samo sedam godina je počeo da se bavi ovim sportom.

Vaterpolo sam počeo da treniram sa svojih sedam godina, prošao sam sve mlađe kategorije u Partizanu, da bi sa 15 godina na poziv Dejana Savića prešao u Crvenu zvezdu.

Ne krije da je u Partizanu naučio osnove vaterpola.

–  U Partizanu su me trenirali mnogi treneri, počevši od braće Ćirić, Zorana Milenkovića, trenutnog selektora Uroša Stevanovića i mnogi drugi.

Sa Zvezdom je postao 2013. godine šampion Srbije, ali se nije zadržao dugo u klubu nakon toga.

– Iz Zvezde sam 2015. godine prešao u Valjevo zbog nesuglasica sa novim trenerom Acom Nikolićem, sa kojim danas imam odličan odnos i zajedno sarađujemo u Partizanu. Takođe, generalno nisam bio zadovoljan odnosom sa upravom kluba Crvene zvezde.

Ognjen je u sezoni 2022/2023 bio pomoćni trener u Partizanu za generaciju 2005 i mlađe. Nastavio je da radi kao trener Partizana za mlađe i sada vodi generaciju 2013.

Zna i Radulović da je trenutno stanje u Partizanu loše, te je dao svoje mišljenje.

– Generalno stanje u klubu je jako loše, zbog lošeg vođenja kluba u prošlosti, samim tim i rezultati nisu zadovoljavajući za klub kao što je Partizan. Došli su novi ljudi u klub koji se bore da vrate Partizan na pravi kolosek, ali ne znam koliko je to realno u ovom momentu u nekoj bliskoj budućnosti.

Bivši vaterpolista Crvene zvezde ima želju da preuzme prvi tim Partizana.

-To je neka moja želja, ali mislim da sam mlad za to. Trenutno je to veoma daleko jer sam mlad trener koji treba prvo da stekne iskustvo u radu sa mladima- zaključio je trener mlađe selekcije crno-belih.