Partizan bez Natha u derbiju ne zna ni za nerešen rezultat!

FOTO: MN Press

Partizan je bez Bibarsa Natha znatno oslabljen, barem dok ne uđe u igru.  Prethodna dva derbija je počeo sa klupe. U porazu od 3:2 ušao je u igru tek u 89. minutu, a juče u polufinalu je ušao na teren u 63. minutu.

Ove sezone je upisao 28 nastupa, postigao je devet golova i zabeležio je sedam asistencija. U pobedi protiv Crvene zvezde u prvom derbiju ove sezone je postigao gol sa bele tačke u 41. minutu.

Kada Izraelac počinje derbi, Partizan ne zna za poraz. Prvi derbi su crno-beli slavili sa 2:1, dok su u drugom derbiju odigrali 2:2.

Utisak je da Partizan igra najbolje kada je on na terenu od početka, kada počinje sa klupe kao u prethodna dva derbija, klub iz Humske nije uspeo da izvuče ni bod, odnosno nisu uspeli da daju ni gol u polufinalu Kupa Srbije.

Partizan je svoje prilike prokockao kada su izgubili u derbiju 3:2, i sinoć kada su pretrpeli još jedan poraz u derbiju u roku od pet dana.

Činjenica je da je Natho ako ne najbolji, onda najiskusniji igrač u redovima crno-belih, zašto nije počeo prethodna dva derbija to ne znamo. Da li su u pitanju godine, ili je ipak Igor Duljaj hteo da proba nešto da napravi bez njega u prvih 11.