POVRATAK HAMESA RODRIGEZA U EVROPU: Deluje da Kolumbijaca ponovo igra vrhunski fubal!

Posle izazovnog perioda u karijeri, kolumbijski fudbaler Hames Rodriguez ponovo se vraća na scenu sa sjajnim partijama u dresu Sao Paula, dajući naznake da bi mogao da povrati svoj prepoznatljivi sjaj. Nakon nekoliko sezona u kojima nije bio na vrhuncu svojih mogućnosti, Hames je ponovo postao ključni igrač u nacionalnom timu, privlačeći pažnju klubova širom Evrope svojim impresivnim igrama.

Svoj uspon ka fudbalskoj slavi započeo je pre nekoliko godina, posebno ističući se na Svetskom prvenstvu 2014. godine, gde je briljirao u dresu Kolumbije. Njegove izvanredne izvedbe na tom turniru, uključujući osvajanje Zlatne kopačke kao najboljeg strelca, osigurale su mu transfer u redove Real Madrida, gde je dalje nastavio da impresionira svojim talentom.

Međutim, nakon perioda u kojem nije bio u potpunosti usklađen sa očekivanjima, Hames se našao na putu koji ga je vodio preko različitih klubova širom sveta, uključujući Bajern Minhen, Everton i druge. Sada, sa svojim izvanrednim performansama u dresu Sao Paula i povratkom u formu, Hames ponovo postaje predmet interesovanja klubova iz Evrope.

Interesovanje Valensije i Betisa, kao i drugih klubova, za Hamesa Rodrigueza predstavlja ne samo želju za pojačanjem svojih timova, već i nadu da bi ovaj  fudbaler mogao da ponovo pokaže svoj sjaj i doprinese uspesima svojih budućih klubova. Sa važećim ugovorom sa Sao Paolom do 2025. godine, klubovi će morati da plate odgovarajuće obeštećenje za Hamesa, ali bi to mogao biti korak ka povratku ovog fudbalera na vrhunsku evropsku scenu.