Zvezda savladala Radnički i približila se IMT-u

Foto: Fk Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde su savladali Radnički sa Novog Beograda rezultatom 4:2 u okviru 21. kola Omladinske lige Srbije.

Držali su konce igre od samog starta izabranici Nenada Milijaša i do prvog gola došli već nakon 180 sekundi, kada je Bubanja iskoristio grešku golmana Radničkog. Samo dva minuta kasnije se Gojkov upisao u strelce sjajnim volej udarcem. Nije se mnogo čekalo na treći pogodak, te je preciznim šutem Cvetkovića, Zvezda otišla na tri gola prednosti. Čukvu je u 30. minutu vratio nadu gostima i smanjio rezultat, a sa tim ishodom se otišlo i na poluvreme.

Mirniji drugi period je išao u korist crveno-belima koji su išli ka nova tri boda. Četvrti pogodak za Milijašev tim je postigao Lečić u 66. minutu, kada je sa oko 16 metara pogodio gol Cuce. Konačan ishod utakmice je postigao Čukve u 75. minutu, što je bio njegov drugi pogodak na ovom susretu.

Iskoristila je Zvezda remi Partizana i IMT-a (1:1) i približila se „Traktoristima“ na samo jedan bod. Crveno-beli imaju 48 bodova, dok je lider IMT sa 49. Treći je Partizan sa 45 osvojenih bodova.