Real Madrid – Barselona 3:2 ; Goleada na Bernabeuu!(UŽIVO)

Foto: Goal.com

KRAJ UTAKMICE!

90+1′ – GOOOOOOOLLL!! Nije moglo bez Belingema! U sličnom maniru poput drugog gola, samo sa druge strane! Vaskez je poslao loptu na suprotnu stranu, a Belingem je „zakucao“ u gol!!

85′ – Smenjuju se napadi na obe strane, pobednik se još uvek ne nazire.

78′ – Vinisijus je kao brzi voz projurio pored odbrane nakon lopte Lunjina, ali je šutirao iz mrtvog ugla pravo u Ter Štegena koji je lepo zatvorio gol.

73′ – NOVI GOOOOOL, REAL JE IZJEDNAČIO IZ PRVOG NAREDNOG NAPADA! Vinisijus je poslao oštru loptu iz ugla na drugu stativu, a niko iz odbrane nije reagovao pa je Vaskez došao iz drugog plana i pogodio!

69′ – GOOOOOOOOOLLLLLL!!!! Jamal je šutitao sa distance, Feran Tores je omeo Lunjina pa je golman odbio loptu samo do Fermina koji pogađa za drugo vođstvo gostiju na meču!

65′ – Korner za Real Madrid nije doneo rezultat, sa lakoćom se brani Barselona, a Tores iz brze kontre šutira pored gola.

60′ – Nastavak meča je mirniji nego što smo večeras navikli. Timovi preskaču sredinu i napadaju dugim loptama, kontrama i šutevima sa distance.

54′ – Prebrz je Vinisijus za štopere Barselone, ali je ipak šutirao preko gola sa 14 metara iskosa.

50′ – Belingem je šutirao tolilo snažno da je Ter Štegen morao da „upije“ loptu iako je išla pravo u njega.

UTAKMICA JE NASTAVLJENA

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

45+4′ –  De Jong nakon povrede napušta meč na nosilima, a menja ga Pedri.

45+2′ – Veliki broj šansi je nastao usled greške protivnika. Barselona je izgubila loptu na 20 metara od gola, a Žunior je propustio priliku da proigra Belingema i asistira za gol.

43′ – Modrić je probao da plasira loptu u donji levi ugao gola, a Ter Štegen je smireno odreagovao.

40′ – Pobegla je za dlaku lopta sa noge Vinisijusu nakon odličnog centaršuta. Temperamentni Ćavi pokušava da motiviše izabranike pred odlazak na pauzu. Real pojačava presing.

35′ – Real je odbio nalet Barselone koji su obeležili prodori Jamala, ali su defanzivci kraljevskog kluba osujetili svaki napad.

29′ – Lopta je nezgodno odskočila nakon još jednog udarca iz ugla, a Ter Štegen je morao da je u padu skloni sa gol linije. Dugo se gledalo da li je lopta ušla u gol, ali je sudija pokazao na korner. Barselona se vraća u život.

25′ – Novi korner i novi opasan šut Barselone! Levandovski je karakteristično skočio i poslao loptu tik preko prečke.

22′ – Real je opasniji nakon gola. Iako su Katalonci vodili glavnu reč do penala, sada se Madriđani pitaju za sve i kruže oko kaznenog prostora dok čekaju priliku za „fatalno“ dodavanje.

18′ – GOOOOOOOOLLL! Rutinski izvodi najstrožu kaznu Vinisijus za izjednačenje!

17′ PENAL ZA REAL! Vaskez je sjajno telom predriblao jednog čuvara, a zatim je sapleten u kaznenom prostoru!

13′ – Kros je odlično izveo prekid, a Vinisijus je gađao glavom preko gola. Iza njega je bio Ridiger koji je bio u boljoj poziciji. Na drugoj strani prodor i šut Jamala, brani Lunjin.

8′ -Mogao je ekspresno da odgovori Real! Nakon centaršuta Modrić je iskusno okrznuo loptu glavom i dozvolio Vinisijusu da izađe sam pred Ter Štegena, ali je Brazilcu pobegla lopta i završila preko gola.

4′ – GOOOOOOLLLL!!!! OBEĆAVAJUĆ POČETAK I PRVI GOL NAKON PRVOG KORNERA! LUNJIN JE LOŠE ODREAGOVAO I DOZVOLIO DA GA PRESKOČI LOPTA, A KRISTENSEN JE TO KAZNIO UDARCEM GLAVOM U NEČUVANU MREŽU!

1′ Utakmica je počela!