RK Partizan u finalu posle 12 godina: Regularni deo sezone je spašen!

FOTO: RK Partizan

Partizanova sezona u rukometu na kraju može biti i više nego odlična.

Finale Kupa Srbije će biti odigrano 13. aprila, gde će domaćin biti Vojvodina koja će ugostiti ekipu Partizana koji ne zna za finale već punih 12 godina.

Crno-beli nisu slavili protiv Novosadske ekipe čitavih 8 godina. Možda će sada biti drugačije sa obzirom da ipak igraju finale posle toliko vremena, sigurno je višak energije na Partizanovoj strani, da su više motivisani od protivnika, ali ne treba da zaboravimo da je Vojvodina i previše iskusan klub za takve mečeve.

Naravno, treba da se poštuje lopta, Partizan je u odličnoj seriji, i po priči trenera i igrača biće i više nego spremni za taj meč.

Pored već pomenutog finala, ni ova sezona nije uopšte loša za rukometaše Đorđa Ćirkovića. Pad forme koji se dogodio, zatim povreda nekih igrača (neki su još uvek povređeni), izgubljeno i prvo i drugo mesto u ligi. Pored svega toga, ovaj klub je uspeo da se izbori za “bolje sutra“. Nisu odustajali nakon svega što ih je zadesilo, te su vezali pet pobeda u pet utakmica. Trud ih je nagradio trećom pozicijom na tabeli.