Slavoljub Đorđević za „Max Sport“: Zvezda je već šampion, Vojvodina može da pomrsi konce u Kupu!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde, a kasnije i trener, kako mlađih kategorija kluba iz Ljutice Bogdana tako i Vojvodine, Slavoljub Đorđević je za „Max Sport“ istakao da očekuje sjajne utakmice između ova dva tima, te da su zasluženo zauzele mesto u finalu Kupa Srbije.

Očekujem jednu pravu fudbalsku predstavu obe ekipe. Vojvodiona je nakon mnogo godina konkurentna, ima sjajan tim na čelu sa predsednikom Zbiljićem. Mislim da je pravi trenutak da odigraju jednu odličnu utakmicu sa Crvenom zvezdom, koja je na korak od osvajanja titule i samo čuido može da je spreči. Vojvodina ulazi rasterećeno, nema razloga da bude u grču, takođe Zvezda ulazi u ovu utakmicu nakon dva derbija u kom je trijumfovala, te očekujem neizvesnu utakmicu sa dosta golova – rekao je Đorđević.

Ova dva tima se sastaju i u finalu Kupa, a Đorđević misli da je to utakmica u kojoj je sve moguć i da Vojvodina ima čemu da se nada.

Svi znamo kakvo je Kup takmičenje. Po meni su te dve ekipe zasluženo u finalu i očekujem pre svega jednu lepu atmosferu i borbu do poslednjeg minuta. Vojvodina je u odličnoj formi, vezala je dosta pobeda, takođe i crveno-beli nemaju poraz u drugom delu sezone, te sa pravom mogu reći da nas očekuje spektakl dve trenutno najbolje ekipe u Srbiji. 

Pored ostanka igrača u Zvezdi, za Ligu šampiona se mora poklopiti još kockica.

Moje mišljenje je da će Vladan Milojević ostati na klupi crveno-belih i da će umeti dobro da selektira igrače za narednu sezonu. Ako okosnica tima ostane, uz prave transfere Zvezda bi mogla da napravi iskorak u Evropi, ali znamo kakvi timovi se takmiče tamo, te neće zavisti sve od njih, dosta kockica se mora poklopiti. Naravno, želim im svu sreću – završio je Đorđević.