SRPSKA LIGA „BEOGRAD“: Preokret Zvezdare u režiji Đorđevića

Foto: FSB

Odigrane su dve premijerne utakmice 24.kola na terenima Srpske lige „Beograd“. U oba meča gosti su imali više povoda za zadovoljstvo. Prva iskra – Brodarac 1:1, Torlak – Zvezdara 1:3.

U jednom od derbija začelja „hemičari“ su ugostili Brodarac koji je uspeo prvi da stigne do prednosti. Strelac gola u 29. minutu bio je Milan Savić. Međutim, nije se dugo čekalo na izjednačenje. Pet minuta kasnije Aleksandar Simčevć pogađa za Baričane – 1:1.

Umesto šansi i golova u nastavku duela viđeni su žuti kartoni. Istina, mogla je Prva iskra i do pobede, ali Denis Ahmetović, sredinom drugog poluvremena, nije uspeo da iskoristi najstrožu kaznu.

Zvezdara tek kada je primila gol, zaigrala je kako treba u Kumodražu gde je stigla do tri nova boda.

Torlak je poveo u 33. minutu kada je Srđan Todorović bio najsnalažljivi pred golom „bulki“.

Drugo poluvreme donosi potpuni preokret u režiji favrita na ovom meču. Veljko Đorđević sa dva hica, prvi u 55, a onda i 59. minutu donosi prednost Zvezdari, a da će bodovi sigurno na Bulbulder, potvrdio je Luka Dragić u 87. minutu.

U ostakim utakmicama 24. kola sastaju se – subota: Ušće Novi Beograd – GSP Polet Dorćol (16.30), Zemun – Studentski grad (16.30), Budućnost – Rad (16.30), nedelja: Jedinstvo – Radnički (O) (16.30), PKB – Sinđelić 16.30), BASK TEK – Teleoptik (16.30).