SRPSKA LIGA “ZAPAD” FAP pobedom u Čačku vratio neizvesnost

Foto: Moravainfo

Proteklu rundu na terenima Srpske lige “Zapad” obeležio je derbi 23. kola koji je odigran u Čačku. FAP je kao gost bio uspešniji od Borca (2:0) i time još jednom lidera na tabeli primorao na kapitulaciju u ovoj sezoni.

Ovim trijumfom “kamiondžije” su vratile kakvu-takvu draž u prvenstvo, pošto sada imaju pet bodova manje u odnosu na “zebre”.

I u ostalim mečevima bilo je neizvesnoti i uzbuđenja.

Gosti se mogu pohvaliti sa tri remija.To je pošlo za nogom Jošanici na gostovanuu Realu, Zlatiboru u vrlo važnom meču po njega na lozničkom “Lagatoru”, kao i Mladom radniku koji može da bude zadovoljniji od Vrelo sporta. U sva tri slučaja rezultat je bio isti – 1:1.

Najviše golova viđeno je u Pegtrovcu na Mlavi: Sloga 33 – Polet (4:3). Takovo je na svom terenu lako izašlo na kraj sa OFK Mihjlovcem (5:0).

Tutin je slavio minimalac protiv vrlo neugodnih gostiju iz Valjeva, dok je u Zablaću, domaći Omladinac uspeo da savlada Slogu iz Požege rezultatom 2:0.

Rezultati 23.kola: Vrelo sport – Mladi radnik 1:1, Sloga 33 – Polet (Lj) 4:3, Takovo – OFK Mihajlovac 5:0, Omladinac – Sloga (P) 2:0, Borac1926 – FAP 0:2, Tutin – Budućnost Krušik 1:0, Loznica – Zlatibor 1:1, Real – Jošanica 1:1.