Tekstilcu tri boda, Okačuku presudio Inđiji

Foto: Dnevnik

Vojvođanski derbi 31. kola plej -ofa Mocart bet Prve lige Srbije pripao je gostima iz Odžaka. Kao što se i predpostavljalo, duel kraj pruge, doneo je dosta uzbuđenja, u pojedinim trenucima i određenu dozu nervoze.

U takvim okolonostima bolje su se snašli fudbaleri Tekstilca. Gosti su igrali dobro na sredini terena i svaki trenutak koristili da zadaju udarac Inđiji. Igralo se mirno do 30. minuta, a onda je usedila akcija iz koje je sastav trenera Branka Mirjačića stigao do gola i kapitalne prednosti.

I na ovoj utakmici zapaženi Okačuku je zadavao dosta problema odbrani domaćina, a u jednoj sistuaciji ona nije imala rešenja za snažnog napadača. Lepo je Okačuku primio loptu i uspeo da je pošalje u mrežu nemoćnog golmana Tasića – 0:1.

Do kraja poluremena, ali i u nastavku Inđija je pkušavala da bar stigne do izjednačanje, pa je bilo prostora da Tekstilac to iskoristi  i iz kontri poveća vođstvo. Ipak, do kraja meča napadači nisu bili na visi zadatka pa je ostalo 0:1 i bodovi su zasluženo pripali gostima iz Odžaka.