U Napretku odlučili: Šestorica precrtana ako ne produže ugovor

Foto: FK Napredak

Od današnjeg (18 časova) duela u Lučanima u okviru 31. kola plej-ofa Mocart bet Superlige Srbije, mogla bi da bude  mnogo jasnija slika kada je reč o igračkom kadru Napretka. Naime, na nedavnoj kponferenciji za medije Miloš Nenezić, predsednik kruševačkog superligaša, izmeđuostalog je najavio mogućnost da klub neće do kraja prvenstva računati na igrače koji ne produže ugovor. Zato, sastav za današnju utakmicu može da da odgovor na ovo pitanje.

Šest imena će svakako da bude u fokusu. Ako je verovati izvorima bliskim klubu sa Bagdale, ali i onim čime se bave pojedni mediji prethodnih dana, rukovodstvo Napretka je navodno spremno da se zahvali na saradnji šestotrici u ovoj sezoni standardnih prvotimaca. Na tom spisku su fudbaleri koji su uglavnom bili nosioci igre i svakako najzaslužniji što se Kruševljani nalaze u doigravanju za gornji deo tabele.

Reč je o šestorici igrača čiji se potpis čeka na ugovoru o pruduženju vernosti klubu. Pominju se kapiten Uroš Ljubomirac, Lazar Zličić, Ognjen Mršić, Đorđe Jovanović, Nikola Vukajlović i Stefan Jovanović.

Dakle, bez obzira na sve, utisak je da se fudbalsko tlo u Napretku nije smirilo ni nekoliko dana posle ostavke trenera Vladimira Gaćinovića.