VUKČEVIĆ NASTAVLJA DA ODUŠEVLJAVA: Novi rekord karijere!

Tristan Vukčević nastavlja da osvaja srca navijača svojom izuzetnom igrom u NBA ligi. Dojučerašnji košarkaš Partizana još jednom je oduševio u pobedi Vašingtona nad Čikagom rezultatom 129:127.

Vukčević je bio zvezda utakmice protiv Bulsa, ubacivši 19 poena uz šut iz igre 5/11 (2/7 za tri poena), sve to za samo 22 minuta provedenih na parketu. Njegova sposobnost da briljira na terenu već u prvim utakmicama u NBA ligi ostavlja bez daha, a njegov doprinos Vašingtonu postaje sve veći.

Pored sjajne igre Vukčevića, Deni Avdija i Kispert su takođe bili impresivni sa po 23 poena. Interesantno je da je Tristan postao prvi ruki koji je u prvoj četvrtini meča postigao barem 11 poena od vremena Džona Vola.

Međutim, Vukčević je doživeo neočekivani prekid u prvom poluvremenu kada ga je trener Brajan Kif izbacio iz igre, što je uticalo na njegov ritam. Ipak, Tristan je pokazao svoju mentalnu snagu otvarajući drugo poluvreme pogotkom za tri poena.

Njegov najbolji trenutak došao je u poslednjoj četvrtini, kada je krenuo u osvajanje rekorda. Njegova odlučnost i veština su kulminirale u trenutku kada je srušio rekord pred sam kraj utakmice, dodatno potvrđujući svoj status kao jedan od najuzbudljivijih novajlija u ligi.