Zvezdi odgovara pravilo bonusa! Čak sedam mladih igrača na terenu!

Foto: FK Crvena zvezda

Pravilo po kom jedan igrač uzrasta do 21 godine mora da počne i završi utakmicu izaziva u Srbiji podeljena mišljenja. Deo sportske javnosti tvrdi da je odlično davati šansu mladim igračima (tzv. bonus igračima) koju inače ne bi dobijali, dok drugi misle da se previše forsiraju igrači koji inače ne bi zaslužili.

Ekipa kojoj ovakav uslov očigledno odgovara je svakako Crvena zvezda koja, kao jedan od timova sa najrazvijenijom Omladinskom školom u zemlji, izuzetno vodi računa o razvoju mladih igrača pa je danas na utakmici sa IMT-om Vladan Milojević rešio da pruži priliku čak sedmorici bonus igrača! U jednom trenutku su se na terenu u isto vreme našli Mimović, Knežević, Sremčević, Stamenić, Radojević i Điga, dok je meč započeo i Jovan Šljivić koji je ,,otvorio“ susret fantastičnim golom u četvrtom minutu.

Zvezda je slavila sa 2:0, a ukoliko stručni štab nastavi da daje minutažu mladim igračima kao i do sada, utisak je da se u Ljutice Bogdana nalazi jedna od najboljih mladih generacija u poslednje vreme.