ZVEZDIN NAPADAČ U ODLIČNOJ FORMI: Da li će i treći put poslati loptu u gol Partizana?

FOTO: MN Press

Šerif Endiaje igra kao preporođen od povratka Vladana Milojevića u Zvezdu.

Pre početka sezone se pričalo da će biti jedno od najvećih pojačanja, ali to kod Baraka Bahara nije bio slučaj. Naime, igrao je on konstatno kod Izraelskog stručnjaka, ali se nije dovoljno pokazivao, te se spominjala priča da će već pred drugi deo sezone napustiti klub. To nije bio slučaj jer su Zvezda i Barak Bahar sporazumno raskinuli saradnju i kao glavni trener se vratio Vladan Milojević.

Kod trenutnog trenera crveno-belih, Šerif igra odličan fudbal. Na 12 odigranih utakmica postigao je sedam golova. Ne smemo zaboraviti da je u oba derbija bio strelac, kako na stadionu Partizana tako i popularnoj “Marakani“.

Prekosutra je treći derbi ove sezone, Šerif igra kao preporođen, postigao je na poslednje dve utakmice dva gola, ušao je u seriju golova i po svemu sudeći ne planira da stane jer je Partizanu kao što smo već rekli u oba navrata postigao gol.

Nema sumnje da će napadač poreklom iz Senegala biti jedan od glavnih aduta za novu pobedu Zvezde, a prvu u ovoj sezoni kada je u pitanju večiti derbi.

  1. večiti derbi je zakazan za subotu sa početkom od 18:00 časova.