Blažo Bulatović najbliži klupi Mladosti iz Lučana

Foto: FK Čukarički

Posle odlaska Tomislava Sivića sa mesta šefa stručnog štaba, Mladost iz Lučana je na dve poslednje prvenstvene utakmice sa klupe predvodio jedan od licenciranih trenera iz kluba, a kako je time bonus ispunjen, Lučanci su u obavezi da imju novog kormilara.

Kako prenos pojedini mediji, najbliži kormilu lučanskog superligaša je mladi stručnjak Blažo Bulatović. Rukovodstvo Mladosti na čelu sa sportskim direktorom Nenadom Milovanovićem, ponudilo je aktuelnom pomoćnom treneru u stručnom štabu Čukaričkog, da preuzme trenersku palicu. Navodno, čelnici „brđana“ su se složili sa tim, ali su ostavili mladom treneru da sam odluči na koju će stranu.

Bulatović je posle igračke karijere ušao u trenerske vode i do sada je samostalno predvodio Slobodu iz Užica, ali je iskustvo sticao radeći u manjim klubovima iz Beograda, poput Studentskog grada, surčinskog Jedinstva i Prve iskre iz Bariča.

Sve informcije idu u prilog da bi u narednih nekoliko dana trebalo da se ozvaniči saradnja između Mladosti i novog trenera.