Čačani zahvaljući Omladincu ponovo na +5 u odnosu na FAP

Foto: morava.info

Pobedom nad Zlatiborom (2:1), fudbaleri Borca 1926 ponovo imaju pet bodova više u odnosu na najbližeg pratioca ekipu FAP iz Priboja. Čačani su stigli teže nego što se očekivalo do bodova protiv gostiju iz Čajetine, dok su „kamiondžije“ u nesvakidašnjoj utakmici, remizirali u Zablaću sa Omladincem – 4:4!

Klub sa Morave ponovo je napravio opipljiviju razliku i rasterećenije može da uđe u preosalih pet kola na terenima Srpske lige „Zapad“.

Čačanima su golovi Pantića u 45. minutu z penala i Grbovića, koji je strelac bio u 55. minutu, bili dovoljni za novu radost. Jovanić je uspeo da Zlatiboru donese izjednačenje, ali izabranici trenera Slaviše Božičića, nisu uspeli ništa više da naprave.

Prava drama uz goleadu obeležila je meč u Zablaću. Na kraju nije bilo pobednika.

Omladinac je u tri navrata imao vođstvo. Goste je načeo Savić u 11. minutu, da bi tri minuta kasnije, Grujić doneo izjednačenje. Ponovo domaćin vodi posle gola Jelića u 35. minutu, a da se na odmor ode sa nerešenim rezultatom, postarao se Jovanović u prvom minutu sudijske nadoknade.

Gde se stalo, tu se i nastavilo. Već u četvrtom minutu drugog poluvremena, Omladinac ponovo ima prednost, a svoj drugi gol postgao je Bojan Jelić. Tada sledi preokret. Milošević je zjednačio rezultat, a vođstvo gostima iz Proboja doneo je Lazarević.

U finišu domaći su napadali u nameri da stignu do boda i to im polazi za nogom u 87. minutu, pošto se u izglednoj prilici najbolje snašao Svetozar Nedeljković – 4:4.

Rezultati 25. kola: OFK Mihajlovac – Polet (LJ) 2:4, Sloga 33 (PM) – Sloga (P) 0:2, Takovo -Mladi radnik 1:0, Omladinac – FAP 4:4, Vrelo sport – Budućnost Krušik 0:2, Borac 1926 – Zlatibor 2:1, Tutin – Jošanica 0:0, Loznica – Real 1:2.