SPAJIĆ ČESTITAO USKRS ZVEZDAŠIMA: „Imamo još jedan važan zadatak“

U vreme prolećnih praznika, kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić, obratio se široj javnosti čestitajući Uskrs navijačima u Srbiji. Istakavši svoju vezu sa klubom od malih nogu, Spajić je naglasio značaj potencijalnog osvajanja duple krune i s nestrpljenjem iščekivanje 35. titule prvaka države.

„Proslava Uskrsa provodi se u krugu porodice, a ovaj praznik posebno će mi ostati u srcu jer je prvi koji provodim sa sinom“, rekao je Spajić

Govoreći o fudbalskim dostignućima, Spajić je istakao važnost osvajanja šampionske titule i predstojećeg finala Kupa Srbije, gde ekipa teži duploj kruni.

„Mirne glave možemo da provedemo praznike uz naše najmilije, ali imamo još jedan važan zadatak pred nama – finale Kupa Srbije“, naglasio je Spajić, dodajući da s nestrpljenjem iščekuje proslavu titule na Marakani.

„Iskreno jedva čekam proslavu titule. Prethodne godine, usled oporavka od povrede, nisam imao veliki uticaj na terenu u osvajanju pehara. Međutim, ova sezona je drugačija i specifična. Bilo je dosta oscilacija, lepih i manje pozitivnih momenata. Na kraju smo uspeli da dođemo do trofeja, ali želimo da zaokružimo takmičarsku sezonu sa duplom krunom. Očekujem spektakl, radujemo se punim tribinama i jedva čekamo proslavu“, zaključio je iskusni štoper.