Dejan Nikolić trener Radničkog (SM): Rastrećeno, pa gde stignemo…

Foto: dnevnik

Onog trenutka kada su izborili igranje u plej-ofu, trener radničkog iz Sremske Mitrvice Dejan Nikolić, konstatovao je daje primarni cilj ostvaren. Ipak, iskusni stručnjak, nije krio da je njegov tim, možda mogao i neki stepenik više.

Bilo je prilika, nije da nije… Međutim spoj lige je takav da jedan rezultat može da vas vine, a opet, kiks da vas vrati unazad -pričao je nedavno Nikolić.

U tri utakmice doigravanja Radnički je ostvario dve pobede uz minamalan poraz u Smederevu?

Upravo je to ona ujednačenost o kojoj sam i ranije govorio – nastavo je Nikolić. – Na naše zadovlljstvo uspeli smo da slavimo protiv Mačve i sada protiv Grafčara. Iskreno, pobedili smo odlične timove. Po meni ne bi bilo nezasluženo da su i Grafičar i Šapčani bolje rangirani, a zašto da ne i moj  Radnički.

Ima još dosta do kraja plej-ofa?

Igraćemo rasterećeno sa ciljem da svaku utakmicu dobijemo, pa šta bude i dokle god stignemo. Nismo bez šansi za mesto koje vodi u baraž, ali smo svesni da su ekipe ispred nas ipak u prednosti.

Koga vidite kao nove superligaše?

Biće neizvesno do kraja. Tri odlične ekipe će odlučivati do poslednjeg kola. Između Inđije, Ubljana i Smedereva treba tražiti drugoplasiranog. Kada dođe baraž onda je sve moguće. Superligaši su u doigravanju nekako uvek u prednosti, ali... – završio je Dejan Nikolić, kormilar prvoligaša iz Sremske Mitrovice.