Kvaku Karikari za „Max Sport“: Mnogo mi znači podrška Nemanje Matića!

Foto: rtvcity

Gol u petom minutu sudijske nadoknade Kvaku Karikari, doneo je pobedu, tri boda i povratak fudbalerima Jedinstva iz Uba na drugu poziciju prvoligaškog karava. Gol igrača iz Gane, označio je erupciju oduševnjena na stadionu „Dragan Džajić“. Tim golom napravljen je i potpuni preokret, jer su igrači Tekstilca bili ti koji su prvi stekli prednpst.

Velika pobeda koju smo apsolutno zaslužili – rekao je odmah posle utakmice strelac odlučujućeg gola Kvaku Karikari.- Vratilo nam se na nabolji način sve ono što smo doživeli na nekoliko prethodnih utakmica, posebno protiv Inđije. U fudbalu se sve kad-tad vrati.

Može li ova pobeda da bude stimulans za naredne duele?

Mi svaku utakmicu igramo isto, a to je da pobedimo. Imamo dobar tim, sjajnu atmosferu u ekipi na svakom koraku. Svlačionca se prolama od pesme… Bilo bi lepo da se plasiramo u najviši rang. To ovaj klub i mesto zaslužuju.

Postali ste ljubimac navijača?

Lepo je ako je tako. Mnogo je dobro  kada vas ljudi pdržavaju. Ja to osećam na svakom koraku i zato gledam da se revanširam dobrim igrama i golovima.

Koliko Vam znači podrška Nemanje Matića?

– Mnogo, baš mnogo… Uvek je uz nas igrače. Šalje nam poruke, video zapise, prati naše igre – rekao je na kraju Kvaku Karikari, trenutno prvi strelac uskog pvoligaša.