Kostas Slukas posle pobede nad Makabijem: Kendrik Nan je najbolji strelac Evrolige!

FOTO: Printscreen

Kostas Slukas je odmah po završetku utakmice u Beogradu govorio za medije.

Makabi Tel Aviv je poražen na “domaćem“ terenu protiv Panatenaikosa 88:95 u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige, te je sada rezultat 2:2 i igraće se peta serija u Atini.

Grk je odigrao sjajnu partiju. Utakmicu je završio sa 20 poena, osam skokova i podelio je šest asistencija čime je postao igrač sa najviše asistencija u plej-ofu.

“Makabi Tel Aviv je sjajan tim i igraju u neverovatnom ritmu. Neophodno je bilo da odgovorimo fizički na njihovu igru i da kontrolišemo skok. Posao još uvek nije završen. Moramo ostati skromni, jer su oni zaslužili trenutak u kojem se nalaze, 2-2.

Igrali smo cele sezone za ovaj trenutak. Igramo odlučujuću utakmicu pred našim navijačima. Osim toga, želim ovu pobedu da posvetim članu našeg tima, Parisu, mislima smo uz njega i želimo da se vrati.Reč je o članu stručnog štaba koji je veče pred utakmicu doživeo srčani udar.

Imao je Slukas šta da kaže i o Kendriku Nanu.

Imali smo pritisak, bio sam nervozan pre utakmice, ali ostvarili smo neverovatan rezultat. Kendrik Nan je najbolji strelac u Evroligi u ovom trenutku. Potrebna nam je još jedna pobeda” rekao je Slukas.