Podela bodova u omladinskom večitom derbiju!

Foto: Fk Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su odigrali nerešeno 1:1 u okviru 25. kola Omladinske lige Srbije.  Na terenima iza juga Marakane je viđena odlićan utakmica, a stiče se utisak da je domaćin bio bliži pobedi.

Nakon neiskorišćenih šansi Vukojevića, a potom i Cvetkovića, Partizan je kaznio večitog rivala i poveo u 20. minutu pogotkom Dušana Jovanovića, čime je uneo nemir u izabranike Nenada Milijaša. Promašio je penal Andrej Petrović u 34. minutu, te se na pauzu otišlo sa prednošću crno-belih od jednog gola. Milosavljević je početkom drugog poluvremena imao priliku da vrati domaći tim u igru, ali je stativa sprečila da štopera crveno-belih u toj nameri. Ređale su sa šanse na obe strane, te je mnogobrojna publika mogla da vidi zaista kvalitetan fudbal. Zvezda je do izjednačenaj došla u 81. minutu, kada je Radonjić iskoristio odbitak i samo odložio loptu u mrežu nemoćnog Ralića.

Ovaj remi je najviše odgovarao IMT-u, koji se vraća na lidersko mesto sa bodom više od drugoplasirane Crvene zvezde koja ima 56. Partizan se nalazi na poziciji broj tri sa pet bodova manje od lidera.