Sferopulos pred Megu: Moramo da bude fokusirani i maksimalno koncentrisani

FOTO: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde će sutra od 20 časova gostovati ekipi Mege u drugoj utakmici polufinalne serije ABA lige nakon što su ih u prvoj utakmici „“pregazili“ 103:73.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos je istakao da će ovo biti skroz drugačija utakmica, te da će igrači morati da budu maksimalno fokusirani.

Pred nama je druga utakmica polufinalne serije protiv ekipe Mege i očekuje potpuno drugačiji duel u odnosu na onaj koji smo odigrali na našem terenu. Moramo da budemo fokusirani i maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice, da igramo našu igru i ispoštujemo plan„, rekao je Sferopulos.

Nedović je poželeo brz oporavak Stefanu Miljenoviću jer se povredio u prvoj utakmici koju su odigrala, te je izjavio da će Mega igrati mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prvoj utakmici.

Mislim da smo u prvoj utakmici bili fokusirani, ispoštovali smo sve dogovore koje smo imali, ali ne treba rezultat iz prvog meča da nas zavara. Mislim da će Mega izaći sa mnogo više energije sada. Neće biti kompletni, ne znam kakva je situacija sa Plavšićem, ali znam da Miljenović neće igrati. Ja mu ovom prilikom želim brz oporavak jer je imao sjajnu sezonu do sada. Ako budemo opet na maksimumu i ako odradimo što trener bude tražio od nas, mislim da neće biti problema. Mi poštujemo sve ono što su uradili ove sezone. Ali znamo gde smo i da smo favoriti. Jasno je da idemo na pobedu„, zaključio je Nedović.