Bojan Beljić za „MAX SPORT“: Dosta je igranja, vreme je stvaranje igrača

Foto: RTV Gem

Svašta su u prethodnoj sezoni fudbaleri Napretka osetili na svojoj koži. Kada se činilo da će obezbediti opstanak u Beogradskoj zoni, usledila je drakonska kazna izbacivanjem iz lige. Koliko je bila neosnovana, potvrđuje da je ubrzo FS Beograda promenio stav i Medoševčanima ipak oduzeo šest bodova, što ih je na kraju koštalo selidbe u niži rang.

Ovih dana prave se planovi vezani za peti rang, gde će pokušati da se plasiraju u vrh i rate među zonaše.

Prva promena je usledila. Novi trener je Bojan Beljić, do ovog leta udarna igla Napretka.

– Prihvatio sam ponudu, svestan trenutka u kojem se klub našao. Nisam mogao da odbijem poziv ljudi iz kluba sa kojima sam i kao igrač imao sjajnu saradnju – kaže na početku razgovora za „Max Sport“ Bojan Beljić.

Lopta zna da povuče, možda dođete u situaciju da „učenicima“ pomognete na terenu?

– Ne bih ni tu soluciju isključio, ali iskreno, smatram da je bilo dosta igrana. Sada je vreme da se posevtim trenerskom pozivu, da počnem sa stavaranjem igrača.

Imaćete šta da pokažete igračima Napretka?

– Pružiću sve od sebe, da bar donekle budem uspešan u ovom nezahvalnom poslu. Ako ostvarim i trunku onoga što iza sebe imam kao igrač, biću presrećan – ne krije Beljić.

Bojan Beljić, počeo je fudbalsku karijeru u rodnim Vreocima i matičnoj Turbini. Kasnije je igrao za Kolubaru, bio pečalbar u Iranu, nosio dresve Jagodine, užičke Slobode, Radničkog iz Kragujevca, kruševačkog Naspretka, Jedinstva iz Uba, Borac iz Lazarevca…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *