Učenik Vićenca Montele pojačao Pančevce

Foto: FK Železničar

Nastavljaju u superligašu kraj Tamiša da kompletiraju tim za narednu sezonu. Nerma dana, a da iz Železničara ne stgne vest o angažovanju nekog pojačanja. Već sada je jasno da će šef stručnog štaba Marko Savić, ispred sebe da ima širok izbor igrača, a svi oni kroz pripreme i uigravanje, ravnopravno konkurišu za mesto u startnoj postavi.

Za sada su redove Pančevaca pojačali Jovan Milosavljević. Ovaj igrač koji ima tek 17 godina, došao je iz Brodarca gde je već osetio barut utakmica u prvom timu. Iz Grafičara je stigao Marko Ćurić, koji je počeo da igra fudbal u Crvenoj zvezdi. Novo licena treninzima je i Stefan Cvetković, pridošlica iz Radničkog.

Prema rečima  Bratislava Ristića, sportskog direktora Železničara, u klubu se mnogo očekuje od Frensisa Ezea. Ovaj fudbaler dolazi iz Turske, gde je branio boje Ejupspora. U karijeri je igrao za Adanu, gde mu je jedno vreme bio trener legendarni Vićenco Montela.

– Angažovali smo fudbalere za koje smo ubeđeni da će ne samo pojačati konkurenciju u timu, već da će igrama doprineti dobrim rezultatima u narednoj sezoni, Nastavćemo da tražimo svežu krv. U planu je da u svoje redove dovedemo još nekoliko, uglavnom skusnih igrača – rekao je Bratisalav Ristić, sportski direktor pančevačkog superligaša.

Železničar će u subotu na svom stadionu (19.00), odigrati prijateljsku utakmicu sa rumunskom ekipom Csíkszereda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *