Anđeli osvojili bod protiv lidera na tabeli u 92. minutu!

U 8. kolu Zone Jug odigrana je utakmica između domaće ekipa FK Nebeski Anđeli i lidera na tabeli FK Jedinstvo iz G. Stopanje.

Od samog početka se videlo da će meč biti interesantan za malobrojnu publiku, negde oko 30-tak gledaoca. I jedni i drugi su igrali otvoren fudbal. Ali na samom startu meča domaćin je preuzeo inicijativu i imao kontrolu nad utakmicom.

Kao plod napadačke igre domaćin je imao šansu preko mladog Jovčića u 5. minutu ali isti posle prodora po levoj strani se ne snalazi najbolje u gostujućem šesnestercu. Nešto kasnije beležimo i šut Stošića iz izgledne pozicije, ali neprecizan je bio napadač domaćih.

U 27. minutu gosti dolaze do vođstva preko najboljeg pojednica na mecu, Stefana Stefanovića. On je u vidu superligaškog centarfora posle solo akcije doveo u vođstvo Jedinstvo.

Nekoliko minuta kasnije opet je Stefanović imao šansu ali ovaj put je intervenisao golman domaćih Mirdžić.

Na samom kraju prvog poluvremena posle jedne duge lopte, odbrana a i golman gostiju su katastrofalno intervenisali tako da kapitenu domaćih Stojkoviću nije bilo teško da postigne gol za 1 prema 1.

Do kraja poluvremena beležimo i šansu domaćih ali mladi Ristić je brzopleto šutirao preko gola.

U drugom poluvrmenu beležimo polušansu domaćih preko iskusnog Stanimirovića.

U 60. minutu napadač domaćih Stošić sa samo pet metara šalje loptu preko gola, ovo je bila najbolja šansa na utakmici.

U 62. minutu na scenu stupa igrač utakmice Stefan Stefanović i opet solo akcijom dribla kompletnu odbranu i šalje loptu u praznu mrežu.

Domaćin je krenuo na sve ili ništa. Ređali su se napadi ali nijedan pravi. Gosti su imali svoje šanse iz kontri ali nisu uspeli da žargonski „overe“ tri boda.

Usledila je kazna domace ekipe, u 92. minutu Anđeli su izjednačili rezultat preko kapitena Stojkovića, koji je bio priseban u šesnestercu gostiju i pogodio za konacnih 2:2.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.