Derbi srpske lige Zapad pripao Užičanima!

U derbiju 14. kola Srpske Lige „Zapad“ domaća Sloboda dočekla je Jedinstvo iz Uba.

Užičane je bodrilo blizu 1000 gledalaca, a u loži stadiona bilo je mnogo poznatih ličnosti kao što su Nemanja Matić i Saša Đani Ćurčić.

U prvom poluvremenu i Sloboda i Jedinstvo imali su svoje šanse mada je domaćin imao povoljnije prilike.

U 23. minutu golman gostiju u pokušaju da ispuca loptu pogađa agresivnog Jankovića i lopta odlazi u mrežu za veliko slavlje na tribinama.

Na početku drugog poluvremena Sloboda postiže dva brza gola. Prvo je Janković u 53 minutu povisio na 2:0, da bi Gajić u 62 minutu ispostaviće se postavio konačan rezulatat od 3:0.

GFK Sloboda: Djordje Vukašinović 7, Marko Marjanović 7, Rade Glišović 7, Radojko Cerović 7, Nemanja Tešić 7, Bogdan Miličić 7, Boris Milekić 7.5, Veljko Tomić 7.5, Marko Marković 7, Bojan Gajić 8, Miloš Janković 8. (Filip Arsenijević 7, Todor Glišović 7, Ilija Stojančić 7)

Jedinstvo Ub: Ivan Jovanović 6, David Obradović 6, Nemanja Sajić 6, Andrija Ranisavljević 6, Mihajlo Djordjević 6, Igor Milanović 6.5, Nikola Radojičić 6, Mirko Djermanović 6, Nemanja Doderović, Djordje Vladisavljević 6, Luka Djokić 6.

Igrač utakmice: Miloš Janković (GFK Sloboda)

U narednom (poslednjem) kolu prvog dela prvenstva Sloboda gostuje u Rabrovu ekipi „RSK“ koja u zadnjih mesec dana ne zna za poraz. Dok Ubljani dočekuju Budućnost iz Arilja koja se nalazi u rezultatskoj krizi.

V.Bukvić

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.