Posle deficita od 3 gola na poluvremenu, Jastrebac sa 4 gola stigao do pobede u drugom delu!

U 17. kolu Prve Rasinske okružne lige ekipa Kupci (Kupci) na svom terenu ugostila je ekipu Jastrebac (Veliki Šiljegovac), posle 16 odigranih susreta domaćin ovog meča nalazi se na 6. mestu na tabeli sa 27 bodova, dok ekipa Jastrebac zauzima 5. mesto na tabeli sa 28 bodova.

U prvom poluvremenu domaćin je imao više od igre i nakon samo sedam minuta igrač gostiju Migrić vraća loptu svom golmanu poprililčno jako, golman gostiju Pešić ne uspeva da je iskontroliše i to je 1:0.

Desetak minuta kasnije Bogićević probija po levoj strani i matira nemoćnog Pešića za 2:0.

U 38. minutu 3:0 za domaćina nakon kornera najbolje se snašao Petrović.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo gostima iz Velikog Šiljegovca.

U 55. minutu Ivković je smanjio rezultat na 3:1 nakon solo prodora.

U 62. minutu Jevgenijević je izveo korner i u celokupnoj gužvi najbolje se snašao Miličević koji postiže gol za 3:2.

U 70. minutu nakon odbijene lopte domaćih Milenković šalje nezgodnu loptu pred gol Kupaca, ali se golman snašao i izbacio loptu u korner.

U 73. minutu na ivici kaznenog prostora oboren je Miljković, Jevgenijević je ponovo dobro centrirao i ovog puta iskusni Milošević ubacuje loptu u mrežu za 3:3.

U 85. minut utakmice nakon prodora Miljkovića po levoj strani jedan od igrača domaćih izbacuje u korner, korner izvodi Jevgenijević koji direktno iz kornera pogađa stativu i na odbijenu loptu natrčava Miličević i stavlja tačku na ovu odličnu utakmicu za konačnih 3:4.

STARTNE POSTAVE:

Kupci: 43-Miletić; 2-Vidojević; 3-Stojadinović; 4-Miletić; 5-Živadinović; 6-Lazarević; 7-Todorović; 9-Petrović; 11-Kojić; 14-Pavlović; 16-Bogićević.

Jastrebac: 1-Pešić; 2-Rajković; 3-Migrić; 4-Dubroja; 5-Milenković; 6-Miljković M; 7-Miljković N; 8-Milošević; 9-Miličević; 10-Jevgenjijević; 11-Ivković.

Ovom pobedom ekipa Jastrebca je zadražala priključak za vodećim ekipama i ostaje na 5. mestu na tabeli sa 31 bodom, ekipa Kupci je takođe zadržala svoju 6. poziciju na tabeli ali sada zaostaje 4 boda za petoplasiranim Jastrebcom.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@maxsport.rs“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.