DA LI ĆE SAVEZ REAGOVATI: Jedan od najboljih srpskih trenera ŽELI da vodi Srbiju!

Klupa je trenutno zauzeta, ali u budućnosti…
Dosta se govorilo u prethodnih godinu dana o selektoru reprezentacije Srbije.

Mnogi su bili prvo nezadovoljni odlaskom Slavoljuba Muslina koji je odveo reprezentaciju na Mundijal, a potom je na klupu „Orlova“ došao njegov pomoćnik Mladen Krstajić.

Nakon ispadanja sa Mundijala u grupnoj fazi, Mladen Krstajić je ostao na klupi našeg tima, vodiće reprezentaciju u Ligi nacija i u kvalifikacijama za EP 2020. godine.

Nezadovoljstvo njegovim radom postoji, kako među navijačima, tako i među igračima koji nisu pozivani na poslednje okupljanje, poput Luke Milivojevića ili Matije Nastasića.

O potencijalnom preuzimanju posla u reprezentaciji Srbije jednog dana, govorio je i Slaviša Jokanović, aktuelni menadžer Fulama i možda trenutno najbolji srpski trener.

„Zašto da ne, velika je čast biti na čelu reprezentacije svoje zemlje. Ja sam ranije branio boje Jugoslavije više od 60 puta, ne bi bilo neobično da mi se u jednom momentu ukaže takva šansa, a videćemo hoće li u tom momentu to biti realno ili ne. Dok sam bio fudbaler, pobede u dresu reprezentacije bile su mi najdraže, sigurno bi mi bile najdraže pobede i kao treneru Srbije. Ipak, u ovom trenutku to mesto u reprezentaciji je zauzeto, a ja sam isto zauzet. Sada nije realno, ali u budućnosti, zašto da ne?“, rekao je Jokanović u intervjuu za „Sport klub“.

Da li i za koliko bismo mogli da očekujemo Jokana na klupi reprezentacije Srbije?

PRED POČETAK SEZONE: Janković u Partizanu!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!