OVO ĆE ZANIMATI DELIJE: Mrkela progovorio o dolasku najboljeg strelca Superlige u Zvezdu!

Ovo će zanimati Delije.

Nije tajna da je Crvena zvezda zainteresovana za zvanično najboljeg fudbalera Superlige Aleksu Vukanovića, a takođe i on želi da obuče crveno-beli dres.

Danas je na našem najvećem stadionu predstavljen doskorašnji kapiten Napretka Miloš Vulić, a neizbežno pitanje za sportskog direktora šampiona Srbije Mitra Mrkelu je bilo vezano za eventualni transfer Vukanovića na Marakanu.

– Aleksa je odličan igrač, a da li će biti nešto novo, otom potom – ostao je zagonetan Mrkela.

Zatim je nagovestio i kakav je plan kluba u aktuelnom prelaznom roku.

– Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu, imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje. Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar. Da li će neko doći, može se destii, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone – istakao je Mrkela.

Na priču oko Vukanovića se nadovezao i njegov doskorašnji saigrač iz redova čarapana Vulić, koji je će u Crvenoj zvezdi ponovo zaigrati sa Markom Gobeljićem, sa kojim je žario i palio u dresu Kruševljana.

– U dobrim odnosima sam sa Gobeljićem, a voleo bih i da dođe Vukanović. Odličan igrač, brz je i jak u duelu – poručio je Vulić koji je sa Vukanovićem činio ubitačan tandem.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!