LUDNICA NA INTERNETU: Delije ŽELE Teodosića, Turci ga ČEKAJU već?!

Da li će ovako uticati na srpskog igrača da se opredeli za njihov klub, ili će samo da naprave kontraefekat?

Vest da je Miloš Teodosić otpušten u Los Anđeles Klipersima, oduševila je neke navijače koji se nadaju njegovom dolasku u klub za koji navijaju.

Pre svega, to su navijači Crvene zvezde, koji godinama maštaju o Teodosiću u crveno-belom dresu, koji je i sam raspaljivao njihovu maštu intervjuima u kojima je govorio da mu je san da tokom karijere zaigra za Zvezdu.

Ali, trenutno je Teodosić mnogo bliži Istanbulu, i to Efesu, čiju ozbiljnu ponudu ima na stolu. Za njega je zainteresovan i Fenerbahče, a upravo navijači ovog kluba pokušavaju na sve moguće načine da ubede Teodosića da je Fener prava sredina za njega.

To rade i navijači Zvezde, pa je na profilu srpskog plejmejkera pravi rat komentara između Delija i navijača Fenerbahčea.

Tako je na njegovom Instagram profilu osvanula gomila komentara na poslednjoj fotografiji koju je objavio u sklopu promocije svog kampa Teo 4.

Veliki broj navijača Zvezde i Fenerbahčea faktički ratuju ko će više komentara da napiše, verujući da će to pomoći Teodosiću da prelomi gde će nastaviti karijeru.

U komentarima su se usijle crveno-bele boje, pošto to šalju navijači Zvezde, kao i plavo-žuta srca, koja preovladavaju u komentarima navijača Fenerbahčea.

Loading...