NEVEROVATNO: Ovi IGRAČI Budućnosti ODUŠEVILI Delije!

O tome se priča.
Slavlje na Malom Kalemegdanu ne prestaje posle veličanstvenog i ubedljivog trijumfa Crvene zvezde nad Budućnosti u petom meču finalne serije ABA lige. Majstorica o kojoj će se pričati, imala je uzbudljivu uvertiru, pošto je utakmica kasnila gotovo sat vremena, zbog odbijanja košarkaša iz Podgorice da izađu na parket nekadašnjeg „Pionira“ dok se deo tribine dvorane „Aleksandar Nikolić“ ne isprazni.

Iako je tokom meča viđen veliki naboj i revolt gostujućih igrača, pojedini košarkaši Budućnosti smogli su snage da na kraju čestitaju boljem protivniku. Pre svih učinili su to: Popović, Šehović, Nikolić, Barović i Gordić, koji su odbili da odu odmah u svlačionicu i ostanu na parketu kako bi ispoštovali novog šampiona ABA lige.

Posebno je za pohvalu bio gest bivšeg igrača Partizana Nemanje Gordića, koji je prišao Zvezdinim košarkašima i pružio ruku, čestitavši crveno-belima na osvojenoj tituli.

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana dobio je sva tri meča u nizu pred domaćim navijačima, što je bilo dovoljno za slavlje u ukupnom skoru od 3:2.