FSS REKAO SVOJE: Sudija će biti ŽESTOKO kažnjen!?

Sportski žurnal tvrdi da odluke Nenada Đokića neće biti predmet polemike

Neizvesnost i dalje traje, i trajaće u nedogled. Takav utisak se stiče dva dana posle 158.večitog derbija, pošto sporan pogodak Boaćija nije zabeležen iz pravog ugla.

Partizan je angažovao geodetu, Crvena zvezda je – odgovorila. Bivše sudije su vrlo umorene, ali Sportski žurnal u današnjem izdanju piše da odluka petog arbitra Nenada Đokića uopšte neće biti predmet polemike na narednoj sednici Sudijske komisije FSS. Navodno, ljudi iz sudijske organizacije imaju veliko poverenje u internacionalca koji je deo Mažićevog tima, posebno jer je u trenutku Boaćijevog šuta i Stojkovićeve odbrane bio odlično pozicioniran.

„Sudeći prema jučerašnjim informacijama na narednoj sednici Sudijske komisije FSS izveštaj sa derbija neće biti predmet veće polemike. Navodno, konačna odluka Danila Grujića na uverljivu i energičnu asistenciju Nenada Đokića dobiće maksimalnu podršku, kao ispravna. Sličan izveštaj očekuje se i od posmatrača suđenja, UEFA posmatrača Boška Jovanetića. Ključna stavka u finalnoj oceni svodi se na jednu reč poverenje“, piše u tekstu Sportskog žurnala, inače poslovično odlično upoznat sa dešavanjima u Sudijskoj komisiji FSS.

Đokić neće biti pod sumnjom ni zbog autoriteta.
„Đokić je godinama neizostavan u evropskom timu Milorada Mažića, obučen i dovoljno iskusan da u delikatnom trenutku donese odluku, uz to je neknopromitovan na domaćim terenima, što je još jedan signal komisiji da uvaži odluku. Pogotovo što nema konkretnijeg materijalnog dokaza“.

KAKAV PODATAK: Kad oni daju gol, Partizan NE GUBI večiti derbi!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!