SPEKTAKL: SRBIJA POBEDILA MEKSIKO 3:0!

Nastradao i Meksiko od naših odbojkašica – 3:0.

Pali su Dominikanska Republika, Kenija, Brazil, Kazahstan, Portoriko, a sada je pao i Meksiko. Naravno – 3:0. Po običaju. Da se ne kvari. Igračice Zorana Terzića na ovom svetskom prvenstvu u Japanu deluju kao kaznena ekspedicija koja kažnjava svaku sitnicu. To su sada osetile i Meksikanke na svojoj koži – 3:0 (25:19, 25:17, 25:15).

Naš tim se jedino malo pomučio u prvom setu, mada je i njega dobio ubedljivo. Jednostavno, kada krenu da melju Tijana Bošković i Brankica Mihajlović tu nema odbrane.

Dve naše najubojitije puške su i ovoga puta bile najefikasnije i drugu rundu su započele sa 11 poena (Bošković) i 10 poena (Mihajlović). Odličnu igru je pokazala i Jovana Stevanović. Naš srednji bloker je takođe osvojio 10 poena, od toga tri iz bloka. Sedam je dodala Stefana Veljković, a pet Milena Rašić.

Meksikanke generalno ne blistaju na ovom šampionatu, a verovatno nisu ni gajile iluziju da mogu bolje da se suprotstave našem timu kada su, na primer, videle kako je Brazil prošao…

Terzić je pokazao zadovoljstvo igrom na meču protiv Meksika, ali i činjenicom da je mogao da rotira i da malo odmora glavnim igračicama.
„Igrali smo dovoljno da pobedimo. Sve igračice treba da igraju. To će nam pomoći kasnije. Sada se fokusiramo na Nemačku. U dobroj smo formi“, rekao je Terzić posle meča.

Sledeći meč Srbija igra protiv Nemačke u noći između nedelje i ponedeljka od 3:40. Prilika za nastavak ovakve igre i rezultata.

Od samog početka sve što rade izabranice Zorana Terzića miriše na nešto veliko.

TRANSFER BOMBA: NBA IGRAČ U PARTIZANU!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!