OGROMNA CIFRA: Partizan PRODAJE i ZARAĐUJE!

Mladi defanzivac je u prvom planu ove zime kada su u pitanju potencijalni odlasci iz Partizana.

U Partizanu jedva čekaju da prođe 2018. godina, za njih finansijski veoma teška, što je pre nekoliko dana priznao i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

S tim u vezi, on je konstatovao i da će klub iz Humske prvo morati da proda nekog od aktuelnih prvotimaca, kako bi potom mogao da značajnije pojača ekipu za prolećni deo sezone.

Za sada se, međutim, ništa konkretno ne dešava, ni kada su u pitanju dolasci, niti odlasci.

Utisak je da su svi pogledi usmereni ka 18-godišnjem štoperu Svetozaru Markoviću, koga je ove godine Miroslav Đukić uvrstio među startere, a sa tom praksom je tokom jeseni nastavio i aktuelni šef struke Zoran Mirković.

Izgleda da je, zbog pomenute finansijske situacije, ove zime vreme za Markovićev odlazak u inostranstvo, a kako prenosi “Žurnal“, u Humskoj se nadaju ponudi od bar tri miliona evra, što je suma ispod koje u ovom trenutku ne žele da pregovaraju.

A zainteresovanih ima. Pominju se Sporting, Viljareal, Olimpijakos, ranije i Benfika, samo je pitanje da li su i koju sumu novca do sada ponudili Partizanu koji nema mnogo vremena za čekanje, ukoliko želi jači tim u nastavku sezone.

Potencijalna zarada očekuje se eventualno i od transfera Saše Zdjelara, za koga je bio zainteresovan Bordo, ali je ta priča utihnula u proteklih desetak dana. Ponuda ima i za najboljeg strelca Rikarda Gomeša, ali bi crno-beli želeli da ga zadrže do leta, nadajući se da će mu i cena na tržištu do tada dodatno porasti…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!