NOVI KAPITEN: Crveno-beli KREĆU u NOVE pobede sa njim!

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Javora morati da uloži maksimum borbe i zalaganja kako bi stigla do pobede.

Fudbaler Vojvodine Dejan Zukić rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Javora morati da uloži maksimum borbe i zalaganja kako bi stigla do pobede.

„I pred ovaj meč, verovatno će mnogi reći kako smo veliki favoriti i kako ćemo lako doći do trijumfa, ali da bismo uopšte došli do bilo kakve pobede, moraćemo ponovo da uložimo maksimum borbe i zalaganja. Bukvalno, svako od nas mora da pogine za svoje saigrače na terenu, jer samo tako možemo da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima ove sezone. U svakom slučaju, možemo i moramo do pobede“, rekao je Zukić.

Fudbaleri Vojvodine dočekuju sutra Javor u 13. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina je trenutno druga na tabeli domaćeg šampionata sa 26 bodova, dok je Javor na 11. poziciji sa 12.

Fudbaleri Vojvodine su se ranije ove nedelje plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su sa 4:0 pobedili Sindjelić iz Beograda, a centralna figura te utakmice bio je Zukić sa dva gola i jednom asistencijom.

„Dobro smo trenirali uoči te utakmice i mnogo smo razgovarali o samom meču, tako da smo potpuno spremni dočekali taj susret. Zbog činjenice da igra u Prvoj ligi Srbije, svi su mislili da ćemo lako savladati Sindjelić, ali bili smo svesni da, ako ne budemo dali 100 odsto svojih mogućnosti, možemo da imamo vrlo težak zadatak. Ipak, to se nije dogodilo i zadovoljan sam zbog plasmana u narednu rundu takmičenja“, rekao je Zukić.

Zukić je na tom meču, iako ima samo 18 godine, predvodio Vojvodinu kao kapiten.

„Ja sam Vošino dete i od malih nogu sam u ovom klubu, te mi je jako drago zbog toga što mi je šef ukazao poverenje i dao mi da budem kapiten tima protiv Sindjelića. To me je samo još više motivisalo i srećan sam zbog toga što sam uspeo da postignem dva gola pred našom publikom“, rekao je Zukić.

Utakmica Vojvodina – Javor igra se sutra od 18.00.