DA LI JE TO TA SEZONA: Jedinstvo HITA ka VIŠEM rangu!

Ovogodišnje izdalje Gradske lige Novi sad je počelo i više nego zanimljivo, sve ekipe su ušle sa ambicijama da se domognu samog vrha tabele. Posle prvih nekoliko kola jedina ekipa koja se izdvajala od ostalih jeste ekipa Jedinstva iz mesta Gospođinci koja je i u prošloj sezoni imala zapažene rezultate.

Sem ekipe Jedinstva u prvih 10 kola se ni jedan drugi tim nije istakao za najviši plasaman, bilo je tu mnogo smenjivanja na pozicijama dva, tri i četri. Trenutni lider lige je krenuo silovito u ovoj sezoni, prvih 10 kola su završili sa maksimalnim brojem pobeda i ubedljivom gol razlikom na njihovoj strani, jedini poraz doživeli su može se reći i od glavnog konkurenta za ulazak u viši rang a to je ekipa Susek.

Ekipa iz istoimenog mesta Susek je sezonu započela sa blagim osilacijama, međutim kasnije su se konsolidovali i posle pobede nad liderom lige uhvatili zalet i nanizali sve pobede. Može se reći da će i u nastavku prolećnog dela sezone oni biti glavna pretnja lideru za viši rang.

Pored prvog i drugog tima na tabeli, može se reći da ekipa Borca iz Rakovca predstavlja jedinu moguću pretnju da otkine bodove lideru i njegovom pratiocu, međutim u prolećnom delu sezone sve ekipe ulaze sa ciljem da se što bolje pokažu tako da ne bi nas čudilo da ekipe iz vrha tabele „prospu“ bodove protiv na papiru mnogo slabijih ekipa.