ISPLIVALO: Kangin UGOVOR u Zvezdi!

Gabonac će potpisati trogodišnji ugovor.
Vratio se Aleksandar Katai, a navijače Crvene zvezde je danas sačekala informacija da bi u Ljutice Bogdana mogo da stigne još jedan povratnik kojeg su svi dobro zapamtili. Gelor Kanga je završio saradnju sa Spartom iz Praga, ne želeći da ostane u Češkoj niti da prihvati uslove koje mu je pinudio turski Trabzon, a Crvena zvezda je ekspresno reagovala i samo potpis Gabonca deli od ponovnog zaduživanja crveno-belog dresa.

Kanga je od Čeha dobio zaista slabu ponudu, dok je navlačenje sa rabzonom trajalo predugo jer Turci nikako nisu hteli da stave na papir sve što su obećavali. Zvezda je dugo čekala priliku i kada se ona ukazala bila najkonkretnija sa Gaboncem.

Prema saznanjima “Mozzartsporta“, Kanga bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor po kojem bi svake godine zarađivao po pola miliona evra, dok će odmah dobiti i 300.000 evra bousa za potpis. Posebna stavka za Gabonca je nagrada ukoliko se crveno-beli plasiraju u Ligu šampiona pošto bi on u tom slučaju dobio još 800.000 evra. Nema sumnje da Kanga jeste skupo pojačanje, ali provereno jr uprava, ali i navijači tačno znaju šta mogu da očekuju od Gabonca koji istina ima svoje bubice, ali je golčinom protiv Krasnodara makar mnogo toga uspeo da ispravi.