„Anđeli“ ispustili bodove u poslednjim trenucima meča!

U 6. Kolu Zone Jug na stadionu ‘Jumko ‘ u Vranju pred oko 400 gledaoca odigrana je prvenstvena utakmica između domaćih FK „Nebeski Andjeli “ i gostujuće ekipe FK „Trnovac“. Ovo je bila utakmica sa dosta uzbuđenja na obe strane.

Domaćin je od samog starta krenuo ofanzivno ka golu gostiju. Iz te ofanzivne igre usledile su šanse, prvo Petrovića pa zatim Stošića i Stojkovića.

Kao plod napadačke igre usledio je koban korner po gostujuću ekipu. Prelep centaršut kapitena Stojkovića realizovao je još boljim udarcem Ristić u 23. minutu za vođstvo od 1:0.

Međutim kao i u prošlom kolu Anđeli lako primaju gol. Posle greške jednog od veznih igrača i niza grešaka u poslednjoj liniji, svoju solo akciju iskoristio je igrač sa brojem 10 I poravnao rezultat u 28. minutu na 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

Na startu drugog poluvremena da bi domacin održao izuzetno visok ritam utakmice vrši trostruku izmenu, ulaze Stanimirović, Jovanović i Stojanović. Međutim gosti posle kratkog pritiska domaćih preuzimaju inicijativu ali bez konktretnih šansi.

U dugom poluvremenu se uglavnom igralo na sredini terena sa dosta prekršaja. Domaćin je znao za slabu tačku gostiju i takođe posle kornera preko Mitića povecava rezultat na 2:1.

U 81. minutu domaćin ostaje sa desetoricom, sudija pokazuje drugi žuti karton igraču domaćih Stanimiroviću.

U 90. minutu posle kraće svađe i prigovora i gosti ostaju sa desetoricom, drugi žuti karton dobija igrac sa brojem 7 Zeceri Veton.

I kad su svi na stadionu mislili da je kraj usledio je nesmotrn prekršaj domaćih i posle solidnog centaršuta odbrana se nije najbolje snašla, to su gosti znalački iskoristili i u 95. minutu izjednačili za konačnih 2:2.

Domacin ima za čime da žali, jer od mogućih šest bodova na svom terenu osvojili su samo jedan bod.

U sledećem kolu ekipa Anđela gostuje Moravi, dok Trnovac na svom terenu dočekuje Pustu Reku.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.