Borac pokazao zašto je najveći favorit za titulu, Gradina hitno mora da menja nešto!

U 5. kolu zone Zapad ekipa Borca dočekala je ekipu Gradine. Domaćin ovog susreta je od 3 odigrana meča dobio sva 3 i osvojio je maksimalnih 9 bodova, dok je ekipe Gradine suprotno od domaćina ovog susreta, „Pejvočani“ su na dnu tabele sa 4 vezana poraza.

Treba napomenuti da je ekipa Borca pre ovog meča bila sa gol razlikom od +16 i sa 0 primljenih golova u prva 3 kola (Ekipa Borca je u jednom kolu bila slobodna).

Uprkos stanju na tabeli ekipa Borca je od samog starta ušla u meč ozbiljno, nisu dozvolili da ih mesto na tabeli protivnika zavara i da dovede do mogućeg opuštanja.

Već u 10. minutu posle sjajnog prodora po desnoj strani na loptu natrčava Nikola Gajić i dovodi svoju ekipu u rano vodstvo.

U prvom poluvremenu viđena su 3 slična da ne kažemo ista gola, samo su realizatori bili zamenjeni. U 27. minutu strelac za domaćina bio je Conić, samo dva minuta kasnije Simić postavlja rezutat na semaforu na 3:0 u 29. minutu.

Drugim golom Conića u 34. minutu domaćin povećava vodstvo na 4:0. Igrao se 38. minut kada je Rajković matirao golmana Bozoljca i tim golom postavlja konačan rezultat prvog poluvremena na 5:0.

U drugom poluvremenu igrači Borca su jakom ofanzivom na startu već u 48. minutu preko Pavlovića uvećali prednost na 6:0. Isti igrač je 8 minuta kasnije postigao svoj drugi gol i dodatno uvećao prednost svog tima na 7:0.

Konačnih 8:0 u korist Borca potavio je rezervista Jovanović u 73. minutu.

Gostujuća ekipa na ovom meču uspela je nekoliko puta da prenese loptu na protivnički deo terena preko Jovanovića, Maksimovića i rezerviste Janačkovića, ali su iskusni i odlični defanzivci domaćina uspešno prekidali njihove akcije.

Na kraju ubedljiva pobeda domaćina, Borac je još jednom pokazao da je jedan od glavnih konkurenata za prvo mesto i plasman u viši rang, dok ekipi Gradina hitno trebaju bodovi kako bi uspeli da pobegnu sa dna tabele.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.