Prvo poluvreme pripalo domaćem sastavu, u drugom gosti brojčano nadmoćniji bolji!

U 5. kolu Jablaničke okružne lige – grupa Zapad ekipa Milanova na svom terenu dočekala je ekipu Slobode. Do ovog meča ekipa Milanova je od maksimalnih 9 uspela da osvoji 6 boda, dok su gosti na ovaj susret došli sa zalihom od 4 boda.

Domaći sastav je bolje otvorio meč, već u 2. minutu preko Prokopović Zorana dolaze u vodstvo.

Rano postignut gol nije poremetio kako domaću tako ni gostujuću ekipu, obe ekipe su igrale ofanzivno i pokušavale da ugroze gol rivala, domaća ekipa je imala još nekoliko prilika za dupliranje prednosti ali te prilike nisu iskorišćene.

U 12. minutu gosti iz kontre stižu do gola preko Stamenković Danila.

Domaćin i posle primljenog gola nastavlja sa igrom koju je negovao od starta prvenstva, posedom lopte stvaraju šanse koje ugrožavaju gol protivnika.

U 26. minutu Saša Stojanović se odlično ubacuje u kazneni prostor gostiju usled čega gostujući igrači ga zaustavljaju na nedozvoljen način, sudija opravdano pokazuje na belu tačku. Stara fudbalska izreka glasi da kazneni udarac ne šutira igrač nad kojim je prekršaj napravljen, ali je Stojanović uzeo loptu i sa „kreča“ pogodio za novo vodstvo svoje ekipe.

Do kraja poluvremena rezultat se nije menjao, a on je glasio 2:1 u korist ekipa Milanovo.

U prvih 20 minuta drugog poluvremena nije se dešavalo na terenu ništa značajno za rezultat, sve do 67. minuta kada sudija Dimitrijević pokazuje Stojanoviću direktan crveni karton i time i od tog trenutka domaći sastav ostaje sa 10 igrača u polju.

Ekipa Slobode je brojčano nadmoćnija krenula sa nešto boljom igrom, u 75. minutu uspeli su da preko Ilića izjednače rezultat na 2:2.

Do kraja meča nizale su se šanse gostujuće ekipe ali nije bilo promene rezultata.

U sledećem kolu ekipa Slobode je slobodna, dok Milanovo gostuje ekipi Mladosti 1959.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.