ILIJEV UZVRAĆA TERZIĆU: Apsolutno smo se za sve pitali na terenu

Dan posle derbija uvek je rezervisan za izjave. Prvi je bio Zvezdan Terzić koji je istakao da se videla razlika u klasi, a sada se oglasio Ivica Iliev.

Ova izjava dolazi i kao svojevrsna “kontra” generalnom direktoru Zvezde, Zvezdanu Terziću koji je u izjavi za Telegraf prethodno rekao da se videla razlika u klasi i da su crveno-beli bolji tim.

– Tužni smo, iako nismo izgubili u derbiju, jer smatramo da bilo zasluženo da ostvarimo uspeh. Rival je bolje ušao u meč, do 20. minuta Crvena zvezda je bila konkretnija, ali smo onda postigli gol, koji je podigao tim. Uspostavili smo potpunu kontrolu nad utakmicom, imali gol na kontu, bili bolji u polju, agresivniji i imali još dve prilike da već do poluvremena stavimo tačku na derbi – kaže Ivica Iliev za Telegraf.

Drugo poluvreme je, navodi, donelo daleko bolju igru Partizana, koja nije krunisana golovima.

– Ne pamtim odavno da je jedan tim bio tako dominantan u derbiju, kao što je bio Partizan u drugom poluvremenu protiv Zvezde. Apsolutno smo se za sve pitali na terenu, igralo se gotovo sve vreme na polovini protivnika, na momente je bilo i atraktivno, ubedljivo i samo je nedostajao taj drugi gol da meč ode u mirnu završnicu. Mada, ko zna, da je pao drugi, možda bi ih bilo još, jer smo igrali izuzetno dobro.