FUTSAL: Pred Brđankom nemoguća misija!

Sinoć je u hali sportova u Aleksincu, sa početkom u 20 časova, odigrana prva utakmica baraža za popunu Treće futsal lige grupa ‘’ISTOK’’.

KMF ‘’BRĐANKA’’ (ALEKSINAC) – KMF ‘’LINDORET’’ (PREŠEVO) 3:5 (2:4)

Ipak se očekivalo više od domaće ekipe. Sa par treninga i bez ijedne pripremne utakmice više se nije moglo. Utisak je da je Brđanka sama sebe sinoć pobedila.

Nakon početnog ispitivanja snaga na terenu u 7. minutu Vladimir Gojković donosi prednost Aleksinčanima.

Već u sledećem minutu Granit Šahinji poravnava rezultat. Sredinom prvog poluvremena Slavko Savić atraktivnim potezom vraća prednost domaćinu.

A onda u razmaku od 13. do 17. minuta gosti iz Preševa surovo kažnjavu nepromišljene poteze futsalera Brđanke.

Najpre je Kamber Kamberi izjednačio, da bi Adrijan Aliji i Egzon Ćerimi doneli velikih dva gola prednosti.

Drugo poluvreme očekivano je donelo presing igrača Brđanke. Stvarali su prilike, razbranio se i vratar Bekim Redžepi te se rezultat do 32. minuta nije menjao, kada Boris Ahmeti konačno probija bedem borbenih gostiju.

Bilo je dovoljno vremena da se dođe makar do poravnanja, ali je stativa bila saveznik Lindoreta u 35. minutu. Igru bez golmana u polju gosti kažnjavaju dva minuta pre kraja drugim pogotkom Kamberija, čime postavljaju konačan rezultat utakmice.

Pred futsalerima Brđanke sada je težak zadatak u revanšu, gde treba pobediti sa tri gola razlike.

Revanš meč je na programu 26. septembra u Bujanovcu sa početkom u 17 i 30 časova.

M. Milojević

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.