Borba na sredini terena rezultirala samo jednim golom na meču!

U 4. kolu zone Istok ekipa BSK-a je na svom terenu ugostila ekipu OFK 019. U prva 3 kola domaćin na ovom susretu je ostvario po jednu pobedi, poraz i jedan nerešen ishod. Gostujuća ekipa je u prva 3 kola posle uvodnog poraza ostvarila 2 vezane pobede.

Od samog starta meča videlo se da će najveća borba biti na sredini terena. Obe ekipe su postavile čvrstu formaciju na sredini terena što je rezultiralo sa veoma malim brojem šansi.

Prvu šansu na utakmici ima domaćin posle nesporazuma u odbrani gostiju, ali bek gostujuće ekipe Petrović izbacuje loptu sa gol linije i spašava svoj tim.

Posle prve šanse za domaću ekipu i gosti su imali šansu, situacija se odvijala u šesnestercu domaće ekipe ali se gostujući igrači ne snalaze baš najbolje i ne uspevaju da uguraju loptu iza leđa golmana Miloševića.

Kao što to obično bude u fudbalu, posle promašenih šansi stiže kazna, u ovom slučaju kazna za gostujuću ekipu. Posle sjajnog centaršuta sa leve strane morina se najbolje snalazi i postiže gol za ekipu BSK-a u 44. minutu meča.

Trener gostujuće ekipe je u drugom poluvrmenu pokušao izmenama i ofanzivnijom igrom na promeni rezultat, ali nije bilo uspeha.

Gostujuća ekipa je u drugom delu igre postigla pogodak koji je zbog ofasajda opravdano poništen.

Do kraja meča Kostić Ivan igrač gostiju imao je priliku glavom da donese svom timu izjednačenje ali je šutirao pored gola.

U finišu meča domaćin je imao par situacija usled ofanzivnije postavke gostiju da postigne gol i potpuno reši meč, ali se strelac jedinog gola na ovom meču Morina nije snašao.

Na kraju domaćin je bio bolji za taj jedan gol koji je postigunt pred kraj prvog dela igre. Meč je odigran sa velikim brojem prekida, igrao se muški fudbal, glavni sudija meča Marko Ćirić je podelio šest žutih kartona, od kojih je 4 upisano u rubrici domaće ekipa, a 2 u rubirici za goste.

U 5. kolu zone Istok ekipa OFK-a će imati priliku da popravi utisak iz ovog meča na svom terenu protiv ekipe Bor-a 1919, dok će BSK gostovati ekipi Tanasko Rajić iz Pirota.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.