Polom golovima pred kraj meča osigurao 3 boda!

U 4. kolu Borske okružne lige Polom je na svom terenu dočekao ekipu Urovice. U prva 3 kola obe ekipe su ostvarile isti broj bodova koji je do ovog meča bio četri.

Utakmica je od samog starta počela sa inicijativom domaće ekipe, igrači Poloma su bili pretnja po gol koji je čuvao Mladenović sa svih strana. Ofanzivna igra rezultirala je ranim pogotokom, Đorđević Perica u 9. minutu dovodi svoju ekipu u vođstvo.

Do kraja prvog poluvremena domaća ekipa je imala dosta idealnih šansi za dupliranje prednosti ali nije bilo sreće na strani domaćina. Kako to obično biva u fudbalu, posle velikih promašaja stiže kazna.

Prvi gol za goste na ovom meču u 33. minutu postigao je Stojadinović Miloš i tako je postavio konačan rezultat prvom poluvremena koji je glasio 1:1.

U drugom poluvremenu domaća ekipa je nastavila sa inicijativom na terenu, stvarala je šanse ali nije uspela da ih realizuje. Domaća publika je bila nestrpljiva, razočarana velikim promašajima svoje ekipe, mogle su da se čuju i uvredljive reči upućene svojim igračima što je za svaku osudu.

Za nove golove u ovom meču čekalo se do samog kraja meča. U 85. minutu Polom postiže gol i vraća prednost na svoju stranu, strelac za domaćina bio je Ljuškić Bojan.

Samo par minuta kasnije od drugog gola domaćina, Đorđević Perica postiže i svoj drugi gol na ovom meču, odnosno 3 gol za svoj tim i postavlja rezultat na semaforu koji sada glasi 3:1.

Pred sam kraj meča Ilić Perica postiže gol za gostujući tim i time postavlja krajnji rezultat na 3:2 u korist domaće ekipe.

STARTNE POSTAVE:

Polom: 1-Ljuškić M.; 2-Jovanović; 3-Zlatić; 4-Ljuškić B; 5-Belovanović; 6-Brajović;
7-Ranđelović; 8-Đorđević; 9-Jovanović; 10-Munćan; 11-Mladenović;

Urovica: 1-Mladenović; 2-Jašović; 3-Adamović; 4-Stjanovski; 5-Nikoić; 6-Gicić;
7-Maksimović; 8-Ilić; 9-Durgut; 10-Trifunović; 11-Stojadinović;

U sledećem kolu ekipa Poloma gostuje ekipi Nematala, dok Urovica na svom terenu dočekuje Polet iz Jabukovca.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.