Vinogradar promašivao ali osvojio bodove!

U 6. kolu prve Rasinske okružne lige ekipa Vinogradara je na svom terenu ugostila fubalski klub Parunovac. Posle kompletiranog petog kola obe ekipe u ovom susretu osvojile su 7 bodova.

Gostujuća ekipa je na ovaj meč došla organizovano sa oko pedesetak navijača što je za svaku pohvalu!

Utakmica je počela blagom inicijativom domaće ekipe, domaćin je učestalim napadima i većim posedom lopte stvarao probleme ispred gola koji je u ovom susretu branio Pašić Radoje.

U 22. minutu susret Maksić Dalibor postiže prvi gol za svoj tim i na radost domaćih navijača dovodi svoj tim u vođstvo.

Domaća ekipa je i posle postignutom gola nastavila sa odličnom igrom koja je krunisama još jednim golom u prvom delu meča, strelac za domaće je opet bio Maksić Dalibor koji svojim drugim golom na ovom meču postavlja konačan rezultat prvog poluvremena na 2:0.

Trener gostujuće ekipe je sa 2 izmene na samom startu poluvremena pokušao da unese svežinu na terenu i da pokuša promeniti rezultat koji nije bio povoljan za njegov tim.

Domaća ekipa se nije opuštala i pored vođstva, nizale su se šanse domaćih igrača ali igra sa loptom u završnih 15 metara ispred gola gostiju bila slaba, što je dovelo do toga da ni jedna šansa od velikog broja koje su stvorene u drugom delu igre nije rezultirala golom.

Do kraja meča rezultat je ostao nepromenjen, sudijska trojka je odlično odradila posao, meč je odigran fer i korektno od strane obe ekipe što pokazuje i broj opomena na ovom meču kojih nije bilo.

STARTNE POSTAVE:

Vinogradar Zleginje: 88-Radulac; 3-Kojić; 4-Danilović; 6-Milosavljević; 7-Miladinović;
8-Nikolić; 9-Maksić; 10-Vukojević; 11-Nikolić; 15-Babić; 17-Tatić;

Parunovac: 1-Pašić; 2-Jovanović; 3-Gmijović; 4-Milošević; 5-Savić; 6-Rakić; 7-Milovanović; 10-Bogdanović; 11-Šošić; 14-Brčin; 15-Lazarević;

U sledećem kolu ekipa Vinogradara gostuje Slogi iz Dašnice, dok ekipa Parunovca na svom terenu dočekuje ekipu Trudbenika.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.